luni, 7 mai 2018

GARDIENII ÎN TUNELURI INACCESIBILE, INEGALE, ECHIDISTANTE ŞI CU MIJLOCURI SUPRAPUSE

Tunelurile sunt inaccesibile; au o înălţime care nu permite intrarea personajului principal în niciunul dintre acestea. Lungimea celor 3 tuneluri nu este egală. Cel de jos are 23 unităţi, cel intermediar 13, iar cel de sus 5:
Înălţimea este aceeaşi şi, de asemenea, planşeul care separă tunelurile are aceeaşi grosime => sunt echidistante. Suprapunerea tunelurilor ţine cont de lungime şi este realizată simetric. Mijlocurile fiecărui tunel sunt suprapuse, iar linia verticală imaginară care uneşte mijlocurile tunelurilor este foarte aproape de axa de simetrie verticală a suprafeţei de joc. Axa de simetrie verticală a suprafeţei de joc se găseşte la o jumătate de unitate în stânga axei de simetrie a celor 3 tuneluri

Sunt 4 gardieni: mămăruţa, şerpişorul şi cele două patrupede. Mămăruţa e descoperită şi, între fiecare cursă, are un interval de timp când nu se deplasează, ci doar merge pe loc. Şerpişorul şi cele două patrupede nu staţionează. Cursa lor e mai mare decât lungimea tunelului în care intră şi, astfel, aceştia pot interacţiona cu personajul principal, furându-i energia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.